•  

    Printable Copy of the Bell Schedule Here: SY2021 Block Bell Schedule

     

    Lunch for MS students is 2nd block. Lunch for HS students is 3rd block. The teacher can confirm which lunch the class is assigned to.

     

    Middle School Kids

    Monday-Thursday

    90 min blocks/ 4-minute passing

    Middle School Kids

    Early Release Friday

    70 min blocks/ 5 minutes passing

    Block 1

    8:45- 10:15

    90 minutes

    Block 1

    8:45-9:55

    70 minutes

    Block 2

    10:19-12:23

    1st Lunch- 10:19-10:49

    (late bell 10:53)

    Class 10:53-12:23(90 min)

    Block 2

    10:00-11:45

    1st Lunch- 10:00-10:30

    (late bell 10:35)

    Class 10:35-11:45 (70 min)

    Class 10:19-11:04 (45 min)

    2nd Lunch 11:04-11:34

    (late bell 11:38)

    Class 11:38-12:23 (45 min)

    Class 10:00-10:35 (35 min)

    2nd Lunch 10:35-11:05

    (late bell 11:10)

    Class 11:10-11:45 (35 min)

    Block 3

    12:26-1:56

    90 minutes

    Block 3

    11:50-1:00

    70 minutes

    Block 4

    2:00-3:30

    90 minutes

    Block 4

    1:05-2:15

    70 minutes

     

    High School Kids

    Monday-Thursday

    90 min blocks/ 4-minute passing

    High School Kids

    Early Release Friday

    70 min blocks/ 5 minutes passing

    Block 1

    8:45- 10:15

    90 minutes

    Block 1

    8:45-9:55

    70 minutes

    Block 2

    10:19-11:49

    90 minutes

    Block 2

    10:00-11:10

    70 minutes

    Block 3

    11:53-1:56

    1st Lunch- 11:53-12:23

    (late bell 12:26)

    Class 12:26 – 1:56 (90 min)

    Block 3

    11:15-1:00

    1st Lunch- 11:15-11:45

    (late bell 11:50)

    Class 11:50 – 1:00 (70 min)

    Class 11:53-12:38 (45 min)

    2nd Lunch- 12:38-1:08

    (late bell 1:11)

    Class 1:11-1:56 (45 min)

    Class 11:15-11:50 (35 min)

    2nd Lunch- 11:50-12:20

    (late bell 12:25)

    Class 12:25-1:00 (35 min)

    Class 11:53 – 1:23 (90 min)

    (passing time 3 minutes)

    3rd Lunch- 1:26 – 1:56

    Class 11:15 – 12:25 (70 min)

    (passing time 5 minutes)

    3rd Lunch- 12:30-1:00

    Block 4

    2:00-3:30

    90 minutes

    Block 4

    1:05-2:15

    70 minutes